Köszöntelek a Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntelek a Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntelek a Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntelek a Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Növényi Termékek a betegségek leküzdésében klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Használati javaslat
Az IASC sztendered előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4
acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen Aloe Verának
címkézni.
Az acemannan egy természetben előforduló poliszacharid, ami megvan az aloe
verában a növénytani azonosításra használatos vizsgálati ezközként. Azok a
termékek, amik nem tartalmaznak acemannant nem tekinthetők valóban Aloe Vera
alapúnak.
A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Program Az aloe termékekben
(legyenek akár nyersanyagok akár késztermékek) lévő valódi aloe mennyiség
feltűntetésével való visszaélések miatt született a korai 80-as években.
Az IASC kifejlesztette a hitelesítési programját, ami lehetővé teszi az aloe
termelőknek, feldolgozóknak és gyártóknak, hogy a létesítményeiket és
termékeiket egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak vessék alá,
amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és
az IASC által felhatalmazott Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden
termékükön és kiadványukon.
Garantált minőség
- A Specchiasol által gyártott Aloe Vera - (Aloe Barbadensis Miller)- ital
közvetlenül a friss növényből származik, és nem pedig a növény szárított
porából készül.
- A Specchiasol Aloe Vera leveleket és válogatott levelekből származó
szűretlen belső gélt
használ, amelyek frissek és legalább 5 évig növekedtek.
- Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak
most szedték volna le őket. A teljes poliszacharid tartalom nem kevesebb mint
8000mg/l
- Az aloin természetes módon eliminálódik a tövisek és minden egyes külön levél
csúcsának kézi szűrése folyamán.
- A friss növényeket hidegnyomásnak vetik alá, és az extrakció víz,
színezék, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül történik.
- A felhasznált Aloe Vera műtrágyát vagy más mesterséges terméket nem
használó termelőtől származik.
Gyártói Megjegyzés: Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz,
szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy
hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol az nem
áttetsző PET-palackok használata mellett döntött
Aloe Vera: Természetes, Széleskörű Hatás
Az Aloe Vera a Liliaceae családba tartozik. Az eredetileg Afrikából származó
évelő növény mára a világ más tájain is elterjedt. Vastag, húsos levelei 20-tól
60 cm-esek lehetnek. A virágok a növény középső részéből fakadnak, világos
színeik a növény fajtájától függenek. Az Aloe barbadensis Barbadosról kapta a
nevét, ahol nagy számban terem. A kutatót, aki “barbadensis” néven osztályozta,
Millernek hívták, így kapta a teljes nevét: Aloe barbadensis Miller.
Ennek a növénynek Linnaeus a „vera”, Lamarck pedig a „vulgaris” nevet adta. Van
némi zavar, mivel Miller a növénynek egy másik változatát nevezte „vera”-nak,
de könnyen felismerhető az egymásra fekvő leveleiről, amik eltérnek a szokásos
körkörös mintázattól. A sok Aloe faj között (több mint 360 létezik!) ott van az
Aloe Arborescens Miller (Candelabra Aloe), ami eredetileg Dél-Afrikából
származik, szintén gazdag hatóanyagokban, de sokkal több növényre van szükség
ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyagot kapjunk, összehasonlítva az Aloe
Barbadensissel. Az Aloe Feroxnak, amit Szúrós Aloé néven is ismernek, különösen
vastag húsos levelei és vörös tüskéi vannak. A benne lévő gél vasban gazdag, de
nincsenek benne más hatóanyagok, amik az Aloe egyéb fajtáiban általánosak. Az
Aloe egyéb említésre méltó fajtái: Aloe Aristata pirosassárga virágokkal; Aloe
Chinensis, ami hatóanyagokban gazdag, de nem terem vadon ezért nehezen
beszerezhető; Aloe Ciliaris, egyfajta futó aloe; Aloe Humilis a legkisebb
ismert fajta; Aloe Saponaria, Aloe Pratensis, Aloe Excelsa … és sok más kevésbé
ismert fajta.
Felhasznált részek:
a növényből származó levelek legalább 5 évesek (az olyan antrakinonok, mint az
aloin koncentrációja a fiatal levelekben a legnagyobb, az idősebb levelekben
lényegesen lecsökken). A sárgás, keserű nedv az epidermális réteg alatti
sejtekben található, és innen származik az antrakinon nevű gyógyszer is. Ezzel
szemben a levél közepén található parenchimaszövet komplex összetételű nyálkás
gélt tartalmaz.
Aloe: 160 Hatóanyag Több Módon Ható Tulajdonságokkal.
Legalább 160 több módon ható tulajdonságú hatóanyagot társítanak az Aloehez,
melyeket 4 kategóriába lehet osztani: poliszacharidok, antrakinonok, lektinek
és tápanyagok (antioxidánsok, aminosavak). Emellett enzimeket, szaponinokat,
szterint, lignint és szalicilsavat is tartalmaz.
A poliszacharidok között - az egyszerű cukor láncok, mint a glükóz és a
galaktóz -az acemannan a meghatározó, ami mannóz láncokból áll, és különleges
immun-serkentő, immunvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Nyúlós állaguk
ideálissá teszi őket a gyomor- és bélnyálkahártya megvédésére és ez az ok,
amiért mucoposzacharidokként is ismerik őket. Tulajdonságaik elősegítik a
hidratált bőrt és megvédik azt a külső hatásoktól.
Antrakinon származékok (aloin, barbaloin, emodin, aloemodin…) legfőképpen a
növény szárában és a levél külső felhámjából származó nedvben találhatóak.
Kettős hatást fejtenek ki a bél nyálkahártyájára: növekszik a gyomor-és
bélmozgást, ami cserébe elősegíti a bél ürítést, elősegíti az emésztést. A
levél pontos megtisztításával és a növénynek csak az antrakinont nem tartalmazó
részeinek felhasználásával a hashajtó hatást kiküszöböltük. Salaktalanító,
enyhe vízhajtó és emésztést elősegítő hatását azonban élvezhetjük! Az aloe fahéjsavat
és krizofánsavat is tartalmaz.
A fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal
bír, és hatékony védelmet nyújt olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella,
streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a
gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ra gyakorolt gátló hatást. Ennek a fenol
típusú molekulának a gyógynövény-terápiás tulajdonságait gyulladás kezelésében
és UV sugarak elleni védelemben is hasznos.
A krizofánsav, ami egy újabb antrakinon-típusú molekula, jótékony tisztító,
salaktalanító, vizelethajtó és emésztést elősegítő hatást biztosít, továbbá
epehajtó és gyomorkeserű tulajdonságú. Az Aloéban lévő fenol típusú
molekulatöredéknek antioxidáns hatása van és fahéjsav származékokat, kumarin szerkezeti
molekulákat, flavonoidokat, többfunkciós szerves savakat és tokoferolokat is
tartalmaz. Ezek a molekulák fontos szerepet játszanak a szabad gyökök és a
reaktív oxigénfajták elleni küzdelemben.
A lektinek speciális fehérjék, amik a membrán poliszacharidjaihoz kötődnek és
mérgező hatásúak az idegen sejtekre: az Aloe gélből elkülönített lektinek
kimagasló hemagglutinációs hatással voltak a vörösvérsejtekre, továbbá mitogén
hatással a limfocitákra. Konkrétan az Aloktin A képes az ölősejt aktivitás növelésére
és a sejtbeli citotoxicitás kiváltására válogatott típusú daganatokban in
vitro; azt is kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő és fekélyesedés-csökkentő
hatású (a gyomornedv-kiválasztás és a fekélyes sérülések mérséklésén
keresztül). Egy másik lektin, az ATF 1011 megfigyelhetően növeli a szisztémás
anti-tumor immunitást, így az Aloe Vera fontos rákprevenciós étrend-kiegészítő.
Az Aloe A,C,E,D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és
aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalom különösen fontos az Aloe
mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium,
Réz, Nátrium, Cink, és Bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22
esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7
esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és
valin.
Felhasználási javaslat: az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta,
magában illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt
jól rázza fel!
Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.
Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának
függvényében 120 napig is kitolható
Egészség Ami Fontos
skyp.kamilla1904
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Jó közérzet C-vitamin 1000 mg 30db
Kurkuma kapszula E-vitaminnal 60 db
JutaVit Omega-3 1000mg kapszula 100 db
Hummel Mikrorostos Gél 450 gr